Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenaze namazının kılındığını görmek

Rüyada kendi cenaze namazının kılındığını görmek

Rüyada kendi cenaze namazının kılındığını görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi cenaze namazının kılındığını gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada cenaze namazı kılanı görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine işaret eder.

Rüyada cenaze namazı kılarken görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada kendi cenaze namazının kılındığını görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulur.

Rüyada cenaze namazı kılındığını görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılan görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazı kılanları görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılmamak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Rüyada cenazede namaz kılmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments