Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze namazı kılmamak

Rüyada cenaze namazı kılmamak

Rüyada cenaze namazı kılmamak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılmamak gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Rüyada cenaze namazı kılan görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazı kılarken görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cenaze namazının kılındığını görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze namazı kılmamak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze namazı kılındığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılanı görmek mal ve rızkın çoğalmasına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze namazı kılanları görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze namazına durmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments