Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze namazı kılarken görmek

Rüyada cenaze namazı kılarken görmek

Rüyada cenaze namazı kılarken görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tamamen içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazı kılarken gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kendi cenaze namazının kılındığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cenaze namazı kılmamak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada cenaze namazı kılanları görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, duaların boşa gideceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulur.

Rüyada cenaze namazı kılarken görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada cenaze namazı kılındığını görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada cenaze namazı kılan görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılanı görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze namazında saf tutmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments