Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazede namaz kılmak

Rüyada cenazede namaz kılmak

Rüyada cenazede namaz kılmak elde bulunan paranın tükeneceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, küskünlüklerin oluşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenazede namaz kılmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada ölen kişinin cenaze namazını kılmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, rahat bir nefes alacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi cenaze namazını kıldığını görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet eder.

Rüyada cenaze namazı kıldığını görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kadının cenaze namazı kılmak önünü göremez olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek başına cenaze namazı kılmak geçmişi unutup geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret eder.

Rüyada cenaze namaz kılmak işinde profesyonel kimse olacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hak yoluna döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak büyük paralar kazanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada kadın cenaze namazı kılmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments