Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenaze namazını görmek

Rüyada kendi cenaze namazını görmek

Rüyada kendi cenaze namazını görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, büyük emekler vereceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada kendi cenaze namazını gördüyseniz:

  • Belli tekliflerde bulunmadan önce gereken hazırlıkları yapmanız gerekiyor.

Rüyada cenaze namazı kıldırmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi cenaze namazını kıldığını görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kısmetin açılacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenazede namaz kılmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada camide cenaze namazı kılmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sağlığının geri geleceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi cenaze namazını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada cenaze namazı kılarken görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada cemaatle cenaze namazı kılmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, huzurlu günler geçirileceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının cenaze namazı kılmak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments