Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenaze namazını kıldığını görmek

Rüyada kendi cenaze namazını kıldığını görmek

Rüyada kendi cenaze namazını kıldığını görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kendi cenaze namazını kıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada kendi cenaze namazını kılmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, çirkin bir iş yapmaya, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada camide cenaze namazı kılmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada kadının cenaze namazı kılmak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işarettir.

Rüyada abdestsiz cenaze namazı kılmak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenazede namaz kılmak kazançlı işler yapacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada tek başına cenaze namazı kılmak sürekli yerinde sayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada babanın cenaze namazını kılmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments