Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini öldürmek

Rüyada bebeğini öldürmek

Rüyada bebeğini öldürmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret eder.

Rüyada bebeğini öldürmek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada doğurduğu bebeğin öldüğünü görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ikiz bebeklerden birinin öldüğünü görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, karlı işler alacağına, ailenin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek prestij kazanacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada bebeğin öldüğünü duymak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bebek öldürdüğünü görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, şansının geri döneceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına alamet eder.

Rüyada doğan bebeğin öldüğünü görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine tabir olunur.

Rüyada bebek öldürmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğini öldüğünü görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments