Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada bebeğinin öldüğünü duymak gitmediği yerlere gideceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak herkesin desteğinin alınacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulur.

Rüyada bebek öldüğünü duymak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin öldüğünü duymak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalet eder.

Rüyada askerin öldüğünü duymak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının öldüğünü duymak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemizin öldüğünü duymak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments