Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ayağını yemek

Rüyada kendi ayağını yemek

Rüyada kendi ayağını yemek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi ayağını yemek gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Rüyada koyun ayağı yemek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, özel muamele göreceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı yemek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulmaktadır.

Rüyada at ayağı yemek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağından kurşun yemek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, üzüntülerin günden güne artacağına, adını herkese duyuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakla yemek yemek mali gücünü yitireceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, insan sevindireceğine inanılır.

Rüyada kendi ayağını yemek hedeflerinin gerçekleşeceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ayağa kurşun yemek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ayağı yemek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments