Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arabanın yandığını görmek

Rüyada bir arabanın yandığını görmek

Rüyada bir arabanın yandığını görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir arabanın yandığını gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada kendi arabanın yandığını görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arabanın yandığını görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, küfürlü söze, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanızın yandığını görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada arabanın yandığını görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz arabanın yandığını görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, parasının her geçen gün artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada arabanı kaybetmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın camını kırmak istediği makama geleceğine, borçlarının da kapanacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada arabanın freni tutmamak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments