Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemik kaynatmak

Rüyada kemik kaynatmak

Rüyada kemik kaynatmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, büyük kazanç elde edeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kemik kaynatmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Rüyada kemikli et kaynatmak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kemik kaynatmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeklere kemik atmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada lades kemiği görmek kızına daima sahip çıkacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kemik iliği görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, yeni bir çevre edinileceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk kemiği yemek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, giden birinin geri döneceğine işaret eder.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments