Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kellesinin kesildiğini görmek

Rüyada kellesinin kesildiğini görmek

Rüyada kellesinin kesildiğini görmek insanlara yol göstereceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, yiyip içeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kellesinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Rüyada kelle kesilmesi görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yüksek mertebeye geleceğine, hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada kellesi kesilmek işlerin günden güne daha da açılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kelle kesildiğini görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, uzun uzun dalıp gideceğine inanılır.

Rüyada kellesinin kesildiğini görmek ticaretinin büyüyeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada kelle kesmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelle soymak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada koyun kellesi yemek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına tabir olunur.

Rüyada keçi kelle görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments