Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle kesilmesi görmek

Rüyada kelle kesilmesi görmek

Rüyada kelle kesilmesi görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, borçlarının çoğalacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle kesilmesi gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Rüyada kelle kesildiğini görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kellesinin kesildiğini görmek koltuğunun da yükseleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelle kesilmesi görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kellesi kesilmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işarettir.

Rüyada koyun kelleleri görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada koyun kellesi pişirmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızarmış kelle görmek dileklerinin yerine geleceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada çiğ hayvan kellesi görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments