Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle paça çorbası görmek

Rüyada kelle paça çorbası görmek

Rüyada kelle paça çorbası görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada kelle paça çorbası gördüyseniz:

  • İyimser olmaya çalışın.

Rüyada kelle paça çorbası içmek keder yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Rüyada kelle paça çorbası yemek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kelle paça çorbası görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelle paça içmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, gözyaşına boğulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kelle paça görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelle paça almak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kelle paça yapmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kelle paça ütmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments