Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle paça temizlemek

Rüyada kelle paça temizlemek

Rüyada kelle paça temizlemek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine inanılır.

Rüyada kelle paça temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir veya sabrını zorlayabilirsiniz ya da tam tersi bazı kişiler sabrınızı zorlayabilir veya üstünüze gelebilirler.

Rüyada kelle paça temizlemek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada kelle paça yapmak Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada kelle paça ütmek başarısının artacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işarettir.

Rüyada kelle paça çorbası içmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kelle paça içmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, moralin bozulacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelle paça çorbası yemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, mali olarak küçüleceğine, birikim yapılacağına delalettir.

Rüyada kelle paça görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada kelle paça çorbası görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments