Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının iş kurduğunu görmek

Rüyada arkadaşının iş kurduğunu görmek

Rüyada arkadaşının iş kurduğunu görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, borcunun kalmayacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yeni işlere atılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının iş kurduğunu gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının iş kurduğunu görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin iş kurduğunu görmek kısmetlerinin bol olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yeni iş kurduğunu görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada iş kurduğunu görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada işyerinden bir arkadaş görmek yaşamdan istediklerini alacağına, umutlarını kaybedeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine inanılır.

Rüyada kadın iş arkadaşını görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına inanılır.

Rüyada yeni iş arkadaşı görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments