Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek üzüleceğine, pişman olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada arkadaşına iş bulmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada iş arkadaşlarıyla yemek yemek büyük çaba sarfedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada iş arkadaşı görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada eski iş arkadaş görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşlarıyla kavga etmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşıyla konuşmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada iş arkadaşını ölmüş görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşıyla kavga etmek bununla yüceleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments