Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın iş arkadaşını görmek

Rüyada kadın iş arkadaşını görmek

Rüyada kadın iş arkadaşını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kadın iş arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada kadın iş arkadaşını görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş kadını görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş kadını olduğunu görmek maddi anlamda güçleneceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, her geçen gün sorunların artacağına işarettir.

Rüyada ünlü iş kadını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada iş kadını olmak geleceğe olan inancını yitireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını işerken görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını işerken görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine alamet eder.

Rüyada iş arkadaşlarıyla yemek yemek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, birçok ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments