Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinden bir arkadaş görmek

Rüyada işyerinden bir arkadaş görmek

Rüyada işyerinden bir arkadaş görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, her şeyin gönlünce olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinden bir arkadaş gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bayan iş arkadaşını görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada iş arkadaşıyla sevgili olmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşını hasta görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşını dövmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada iş arkadaşlarıyla kavga etmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada iş arkadaşıyla konuşmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına iş bulmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada iş arkadaşını öpmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments