Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç şeklini değiştirmek

Rüyada saç şeklini değiştirmek

Rüyada saç şeklini değiştirmek eğlenceli günlere kavuşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, hasadının tarlasında kalacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada saç şeklini değiştirmek gördüyseniz:

  • Hukuki, maddi veya sağlıkla ilgili bazı konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada saç şeklinin değiştiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada saç şeklini değiştirmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çıkmaza gireceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada odanın şeklini değiştirmek işlerinin düzeleceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada kalp şeklinde altın görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şekli bozuk yumurta görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada insan şeklinde cin görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kalp şeklinde taş görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız şekli görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments