Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının imam olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının imam olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının imam olduğunu görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bol nimete kavuşulacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, küs kimselerin barışacağına, talihin yüze güleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının imam olduğunu gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Rüyada arkadaşının imam olduğunu görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını imam olarak görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulur.

Rüyada imamlık yapmak yaraların merheminin bulunulacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada imam elbisesi giymek spor yapmaya başlanılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada imamin kuran okumak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami ve imam görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, ekmeğinin çoğalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini imam olarak görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam nikahı kıydığını görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments