Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini imam olarak görmek

Rüyada kendini imam olarak görmek

Rüyada kendini imam olarak görmek birçok dertle muhatap olacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, iş kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kendini imam olarak gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Rüyada cenaze namazında imam olmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın imam görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada imamin kuran okumak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, beklediklerini duyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada evde imam görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, herkesin şaşırtılacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada imam hoca görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalettir.

Rüyada imamın dua ettiğini görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada imam mehdiyi görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, tecrübe sahibi olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada imamla kavga etmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments