Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imamlık yapmak

Rüyada imamlık yapmak

Rüyada imamlık yapmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada imamlık yapmak gördüyseniz:

  • İnsanlara olan tavırlarınız almak istediğiniz sonuçların olumlu veya olumsuz olmasını birebir etkileyebilir.

Rüyada imam nikahı yapmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret eder.

Rüyada imamlık yapmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, günahtan temizlenmeye inanılır.

Rüyada kabede imamlık yapmak özgüveninde artış yaşanacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada namazda imamlık yapmak başarıdan başarıya koşacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işarettir.

Rüyada imam ali görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada imam rabbaniuyi görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Rüyada namazda imam olmak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kendi ailesi ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam nikahı kıydığını görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments