Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını imam olarak görmek

Rüyada arkadaşını imam olarak görmek

Rüyada arkadaşını imam olarak görmek birçok iş kapısının açılacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını imam olarak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Rüyada arkadaşının imam olduğunu görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını imam olarak görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kadın imamın arkasında namaz kılmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada cenaze namazında imam olmak geniş rızık elde edeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Rüyada camide imamla namaz kılmak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada imamı rabbaniyi görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kariyer edineceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada imamı azamın kabrini görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, düşmanlarının güçleneceğine delalet eder.

Rüyada imam bayıldı yemek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments