Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada oğluyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada oğluyla ilişkiye girdiğini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada oğluyla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada annenin oğluyla ilişkiye girdiğini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğluyla ilişkiye girdiğini görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, geleceğine bakacağına işaret eder.

Rüyada kızla ilişkiye girdiğini görmek güven kaybına uğrayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bayanla ilişkiye girdiğini görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, istenmeyen olayların olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kedilerin ilişkiye girdiğini görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işarettir.

Rüyada babayla ilişkiye girdiğini görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada akrabasıyla ilişkiye girdiğini görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments