Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu kabarmak

Rüyada vücudu kabarmak

Rüyada vücudu kabarmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, dertleri biteceğine, sevineceğine delalet eder.

Rüyada vücudu kabarmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Rüyada vücudunun kabardığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya işaret eder.

Rüyada vücudu kabarmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada denizin kabardığını görmek karlı işler yapacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suların kabardığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada duvarların kabardığını görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada hamur kabardığını görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada hamurun kabardığını görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, bolluk içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada suyun kabardığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments