Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye paketi hazırlamak

Rüyada hediye paketi hazırlamak

Rüyada hediye paketi hazırlamak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye paketi hazırlamak gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Rüyada hediye paketi hazırlamak zor ve kötü günler geçireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Rüyada hediye paketi almak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman hediye paketi görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye paketi açmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, birikiminin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye paketi görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime işarettir.

Rüyada birinden hediye paketi almak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük hediye paketi görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye paketi vermek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevinçli haberlere, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments