Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten bişey atmak

Rüyada yüksekten bişey atmak

Rüyada yüksekten bişey atmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, günlerinin güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada yüksekten bişey atmak gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Rüyada yüksekten taş atmak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten kendini atmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi yüksekten atmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada birini yüksek yerden atmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına alamet eder.

Rüyada kendini yüksekten atmak parasını dikkatli harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten kedi atmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten bardak atmak lüksünün artacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments