Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi emzirmek

Rüyada kediyi emzirmek

Rüyada kediyi emzirmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, işlerinde bereket olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi emzirmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada kedinin emzirdiğini görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kedinin yavrularını emzirdiğini görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, insanlara küsüleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi emzirmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kediye süt emzirmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu emzirmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi emzirdiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kedi emzirmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kedi emzirmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments