Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi emzirmek

Rüyada kedi emzirmek

Rüyada kedi emzirmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, ev taşımaya, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sorunların günden güne artacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi emzirmek gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Rüyada kedi yavrusu emzirmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yavru kedi emzirmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada kedinin emzirdiğini görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, istediği gibi hareket edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kediye süt emzirmek işlerinin kolaylaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi emzirmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kedi emzirmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada kedi emzirdiğini görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin yavrularını emzirdiğini görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments