Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi emzirdiğini görmek

Rüyada kedi emzirdiğini görmek

Rüyada kedi emzirdiğini görmek çok zarar göreceğine, başarısının azalacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi emzirdiğini gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan sakınmanızda fayda var.

Rüyada kediye süt emzirmek kazancının günden güne arttıracağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi emzirdiğini görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyi emzirmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işaret eder.

Rüyada kedi emzirmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi emzirmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işarettir.

Rüyada kedinin yavrularını emzirdiğini görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin emzirdiğini görmek kişinin rahat nefes alacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, kişinin hayatının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu emzirmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, arzularına kavuşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments