Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye süt emzirmek

Rüyada kediye süt emzirmek

Rüyada kediye süt emzirmek hak yoluna döneceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, iyi hissedeceğine, çevre değiştireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Rüyada kediye süt emzirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada kediye süt emzirmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, gelirinin düşeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına yorulur.

Rüyada süt gelmediği halde bebek emzirmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bebek emzirmek sütü görmek kazancının da eksilmeyeceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada bebek emzirmek sütünü görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bilincin artacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğluna süt emzirmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, evlatlarından memnun olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada bebek emzirmek ve kendi sütünü görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa süt emzirmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, başarısının artacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yüzüne kan geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments