Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin yavrulamasını görmek

Rüyada kedinin yavrulamasını görmek

Rüyada kedinin yavrulamasını görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, şansının kötüye gideceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin yavrulamasını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada kedi yavrusunu sevmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla kedi yavrusu görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulur.

Rüyada beyaz yavru kedi görmek aileye büyük bir ev alınacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada kedi yavrusunu eve almak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru beyaz kedi görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına işarettir.

Rüyada küçük yavru kedi görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusuna ekmek vermek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde yavru kedi görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments