Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde yavru kedi görmek

Rüyada evinde yavru kedi görmek

Rüyada evinde yavru kedi görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zengin olunacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, büyük özgüven kazanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, başarılarının takdir edileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada evinde yavru kedi gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada evin içinde yavru kediler görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Rüyada evinde yavru kedi görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde yavru kedi görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada yavru kediyi sevmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavrusunu yiyen kedi görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunun işediğini görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevimli yavru kedi görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments