Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin saldırmasını görmek

Rüyada kedinin saldırmasını görmek

Rüyada kedinin saldırmasını görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin saldırmasını gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Rüyada kedi saldırması görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin saldırmasını görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kedinin saldırması görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın saldırmasını görmek inancının eksileceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akbaba saldırması görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalettir.

Rüyada kaplan saldırması görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan saldırması görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yılan saldırmasını görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments