Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin saldırması görmek

Rüyada kedinin saldırması görmek

Rüyada kedinin saldırması görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kedinin saldırması gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Rüyada kedinin saldırması görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada kedi saldırması görmek yüzüne kan geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin saldırmasını görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada inek saldırması görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada arı saldırması görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada farenin saldırması görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada ayının saldırması görmek şifa bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yılan saldırması görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, her zaman neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments