Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın saldırmasını görmek

Rüyada yılanın saldırmasını görmek

Rüyada yılanın saldırmasını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın saldırmasını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişilerin asıl niyeti farklı olabilir, kulaklarınızı açmanızda fayda var.

Rüyada yılanın saldırmasını görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan saldırmasını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işarettir.

Rüyada yılan saldırması görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurdun saldırması görmek güzel günler için çalışılacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğa saldırması görmek nahoş sözler işiteceğine, manevi mutluluğu tadacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin saldırmasını görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasına köpek saldırması görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada öküz saldırması görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments