Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi saldırması görmek

Rüyada kedi saldırması görmek

Rüyada kedi saldırması görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerin bir anda azalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kedi saldırması gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Rüyada kedi saldırması görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, gelirinin garanti olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin saldırmasını görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, alım gücünde yükselme olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada kedinin saldırması görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arı saldırması görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akbaba saldırması görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin saldırması görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına yorulur.

Rüyada inek saldırması görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet eder.

Rüyada kurdun saldırması görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments