Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin öldürülmesini görmek

Rüyada kedinin öldürülmesini görmek

Rüyada kedinin öldürülmesini görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin öldürülmesini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle veya partnerinizle ilişkinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada farenin kediyi öldürmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına inanılır.

Rüyada hamile kedi öldürmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kedi öldüreni görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, adım atarken çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada fare ve kedi öldürmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada yavru kedinin öldüğünü görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada kedinin öldürüldüğünü görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments