Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyma yediğini görmek

Rüyada kıyma yediğini görmek

Rüyada kıyma yediğini görmek huzura ve rahata kavuşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kazancının daha da artacağına delalettir.

Rüyada kıyma yediğini gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada kıymalı pide yedirmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, aile hayatında sevinileceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ kıyma yediğini görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı pide yediğini görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyma yedirmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, iç huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyma yediğini görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, gün sayacağına, huzurlu hissedileceğine yorulur.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek planların aksayacağına, işlerin düşeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada kıyma köftesi görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments