Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye kıyma vermek

Rüyada kediye kıyma vermek

Rüyada kediye kıyma vermek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye kıyma vermek gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek mutluluğunu çoğaltacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye kıyma vermek hiç hesapta olmayan bir seyahate, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada çiğ kıyma almak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, maddi gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyma yediğini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hırsızlık yapacağına yorulur.

Rüyada kıyma çekildiğini görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıymalı köfte görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına inanılır.

Rüyada eti kıyma yapmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, konforunun yerinde olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıymalı makarna görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments