Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerin çiftleşmesini görmek

Rüyada kedilerin çiftleşmesini görmek

Rüyada kedilerin çiftleşmesini görmek hastalanacağına, üzüleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kedilerin çiftleşmesini gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada çift başlı kedi görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki kedinin çiftleştiğini görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada kedilerin çiftleşmesini görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret eder.

Rüyada kedinin çiftleştiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Rüyada kedileri çiftleşirken görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işarettir.

Rüyada kedilerin çiftleştiğini görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin çiftleşmesini görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, dualarının karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çift beyaz ayakkabı görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments