Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift beyaz ayakkabı görmek

Rüyada bir çift beyaz ayakkabı görmek

Rüyada bir çift beyaz ayakkabı görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulur.

Rüyada bir çift beyaz ayakkabı gördüyseniz:

  • Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir.

Rüyada bir çift beyaz ayakkabı görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, ortak işlere gireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çift siyah ayakkabı görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, günden güne sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çift yeni ayakkabı görmek elindeki imkanların artacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çift erkek ayakkabısı görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabının çiftini kaybetmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki çift ayakkabı almak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, kişinin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iki çift erkek ayakkabısı görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Rüyada farklı çift ayakkabı görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments