Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yıkadığını görmek

Rüyada kedi yıkadığını görmek

Rüyada kedi yıkadığını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, dişe diş savaşacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, her istediğini alabileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yıkadığını gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Rüyada kedi yıkadığını görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada beyaz kedi yıkamak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yıkamak mallarının ve kazancının çoğalacağına, uzun sohbetler edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Rüyada yavru kedi yıkamak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu yıkamak güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi yıkamak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada lavaboda el yıkamak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalettir.

Rüyada kirli ayakkabı yıkamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, iyi şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments