Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli ayakkabı yıkamak

Rüyada kirli ayakkabı yıkamak

Rüyada kirli ayakkabı yıkamak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kendi işinin sahibi olunacağına, ekmeğinin artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli ayakkabı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Rüyada kirli ayakkabı yıkamak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli suyla el yıkamak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli yün yıkamak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kirli el yıkamak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli çamaşırları yıkamak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, doğru kararların alınacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada kirli perde yıkamak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada kirli gelinlik yıkamak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments