Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrularıyla görmek

Rüyada kedi yavrularıyla görmek

Rüyada kedi yavrularıyla görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, eşe dosta yardım edileceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrularıyla gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada yavru kediyi öldürdüğünü görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, ferahlığa çıkılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Rüyada yavrusunu emziren kedi görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü yavru kedi görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Rüyada yavru kediyle konuşmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı yavru kedi görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada yavru kedi yemek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, dolandırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments