Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve yavrusu görmek

Rüyada kedi ve yavrusu görmek

Rüyada kedi ve yavrusu görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve yavrusu gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, büyük bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavruları görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, bol hayır duası alınacağına, bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrusuna ekmek vermek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments