Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta maymun görmek

Rüyada ağaçta maymun görmek

Rüyada ağaçta maymun görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta maymun gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Rüyada ağaçta maymun görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı maymun görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada maymun ve ayı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Rüyada evde maymun beslemek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Rüyada maymunu öpmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada bir sürü maymun görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, variyet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada maymun doğurduğunu görmek hastalıklarının son bulacağına, hayatının düzene gireceğine, huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymun sevmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments