Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve köpek görmek

Rüyada kedi ve köpek görmek

Rüyada kedi ve köpek görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve köpek gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada çok sayıda kedi köpek görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve köpek ölüsü görmek hayır getirecek işlere girileceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine yorulur.

Rüyada kedi köpek dövmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, ekmeğine leke süreceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek ve kedi görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada kediyle köpek görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek almak kolay yollardan kazanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments