Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tır kazası görmek

Rüyada tır kazası görmek

Rüyada tır kazası görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada tır kazası gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Rüyada tır kazası yapmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada tır kazası görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı tır görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalettir.

Rüyada tır lastiği görmek aile hayatının hayır getireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada tırmalanmış yüz görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulur.

Rüyada biri tarafından tırmalanmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada eşya yüklü tır görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tır sürmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments